Általános
Videó

Értékesítési interjúk

12 lecke Easy

A kurzus leírása

Beszélgess sok értékesítővel, de ha nem tudsz, akkor elhoztam neked Magyarország top értékesítőit, akikkel csak kapcsolatba kerültem. Tanuld meg tőlük hogy mi kell ahhoz hogy jó értékesítő legyél és nagy bevételre tegyél szert.

Van köztük aki több 100 millió és van olyan is aki több milliárd forintos forgalomra vigyáz minden évben. Sőt a milliárdot van aki 1 negyedév alatt lehozza.

Vannak a biztosítási szakmából, szórakoztató elektronika, higiéniai terület, szállodaipar, munkavédelem és még sok területről.

Azokról a titkokról és trükkökről kérdeztem őket ami őket TOP értékesítőkké teszi. Nézd meg és tanulj a legjobbaktól.

 

Kezdés

A kurzus felépítése

100 Milli .-Huf jutalék egy évben - Török Dávid_Otthon centrum

Hogyan csinálj 100 milliós jutalékot a cégednek egy év alatt? Azt gondolnád hogy ez szinte lehetetlen. Jól gondolod "szinte". Ugyanis Dávid 2021-ben átlépte ezt a határt. Hogyan lehetséges az hogy Ő egyedül annyi forgalmat csinál mint 10 másik kolléga együttvéve? Nézzétek meg az interjút és kiderül Dávid milyen alapelveket követ, mennyire ért a szakmájához és hogy mit kell tenned ahhoz hogy eljuss ugyan ide mint Ő. Érdemes rá hallgatni hiszen ő már megcsinálta azt, amiről mások csak álmodnak.

Sales Interjú - Mikulai Dóra - OVB

Dórit Itt éritek el: https://www.facebook.com/ovbbecs

Azért hoztam el nektek Mikulai Dórát, mert hiszek benne hogy egy cég megítélésében az értékesítőknek döntő szerepe van. Nem a cég az ami pozitív vagy negatív megítélést kap hanem az emberek akik képviselnek egy céget. Az értékesítők pedig minden nap ezt csinálják. Dóri pedig azzal a szemlélettel és belső értékekkel, amelyekkel rendelkezik abszolút pozitív képet ad arról a cégről amelynél dolgozik: Az OVB osztrák irodájában. Hallgassátok meg hogy milyen egyszerű, pozitív és szívet melengető értékesítési módszere van, ami már több mint 13 éve eredményessé teszi a pénzügyi tanácsadói szakmában, több mint 2500 ügyféllel. Ne gondoljátok hogy "bezzeg Ausztriában könnyebb". Ausztriában a tanácsadóknak 5-10 éves visszaírási felelősségük van ha egy ügyfél felmond egy szerződést míg Magyarországon ez általában mindössze 2 év. Hallgassátok meg Dórit, jó szívvel ajánlom.

Kattints ide az 50.000.-huf MiniCRM kedvezményedért.

Roar Biztosító - Generációváltás a biztosítási szakmában - Szabolcsi Attila és Huszár Péter

Hogyan sikerült egy nem túl szexi szakmát mint a biztosítási tanácsadó egy biztosító társaságnak mégis megújítani. Milyen elvek mentén gondolta újra a biztosítási üzletkötés munkáját a ROAR Kft. Hallgassátok meg a Szabolcsi Attila alapító és Huszár Péter CEO beszámolóját a HelloRoar irodájában, ahogy arról mesélnek milyen szempontok mentén építették fel az új "Y" és "Z" generációs hálózatukat.

Karászi Gyöngyi – Aegon Biztosító – Hálózati Képzési Vezető

Karászi Gyöngyi már több mint 20 éve az biztosítási szakmában dolgozik azon belül az értékesítésben és a képzésben.

Mit mondott Gyöngyi az interjúról: "Megnéztem, szerintem egy nagyon jó beszélgetés lett. Nagy élmény volt veled beszélgetni, felszabadult volt az az egy óra! Jól tudod csinálni, gratulálok! Megköszönöm, ha publikálod !"

Ajánlom Gyöngyinek a szemléletét nem csak a biztosítási szakmához hanem az értékesítési alapelvek mélyebb megértéséhez.

Pen