1600+ tagú Facebook csoport 30 nap alatt ingyenesen

Hogyan fogsz tudni 30 nap alatt ingyenes eszközökkel 1600+ fős Facebook csoportot építeni olyan valós célpiaccal akik neked a potenciális vásárlóid lehetnek.
Ezt egy kísérletként valós körülmények között készítettem. Ez a kísérlet 2020 júliusában készült. Ez a tananyag a Légy Eredményes Értékesítő Facebook csoportnak a valós esettanulmánya.

Nézzétek meg és csináljátok meg a saját Facebook csoportotokat és szerezzetek magatoknak sok-sok érdeklődőt :)

20 lecke

Easy

Folyamat

Nincs elkezdve

Sales Alapképzés

Az értékesítési szakmának pont olyan alapjai vannak mint bármely más szakmának. Mielőtt a magas szinttel kezdenéd javaslom nézd át az alapokat mert enélkül a magas szinteket nem fogod tudni hatékonyan használni.

18 év értékesítési tapasztalata és több mint 7 millió forint ötvöződik ebben az értékesítési alapképzésben. 

20 lecke

Easy

Folyamat

Nincs elkezdve

90 napos megvalósító program

Ezzel a programmal kezd. Ez a leghatékonyabb anyag amit értékesítőknek összeraktam. Ez a 12 alkalmas tananyag fog segíteni abban hogy 90 nap alatt olyan tudásra tegyél szert ami havi 1 Millió forint fölé emeli a bevételedet.

12 lecke

Intermediate

Folyamat

Nincs elkezdve

Értékesítési interjúk

Beszélgess sok értékesítővel, de ha nem tudsz, akkor elhoztam neked Magyarország top értékesítőit, akikkel csak kapcsolatba kerültem. Tanuld meg tőlük hogy mi kell ahhoz hogy jó értékesítő legyél és nagy bevételre tegyél szert.

Van köztük aki több 100 millió és van olyan is aki több milliárd forintos forgalomra vigyáz minden évben. Sőt a milliárdot van aki 1 negyedév alatt lehozza.

Vannak a biztosítási szakmából, szórakoztató elektronika, higiéniai terület, szállodaipar, munkavédelem és még sok területről.

Azokról a titkokról és trükkökről kérdeztem őket ami őket TOP értékesítőkké teszi. Nézd meg és tanulj a legjobbaktól.

 

12 lecke

Easy

Folyamat

Nincs elkezdve

Biztosítási tanácsadók - Milyen legyen a facebook oldalad?

Ez a kurzus neked akkor lesz jó ha szeretnél az online elérhetőségeddel érdeklődőket bevonzani a facebook-ról. Mindegy hogy Neked már évek óta van Facebook oldalad vagy csak most kezded. Ez abban fog neked segíteni hogy tű pontosan meghatározd azt a rendszert és kritériumokat amelyek szerint fel kell építened egy Facebook oldal ha biztosítással foglalkozol.

Kérdezéstechnika - minikurzus

Az értékesítésben muszály hogy olyan információkat kapj az ügyféltől amik kifejezetten róla szólnak. Az élethelyzetéről, a nehézségeiről, a korábbi tapasztalatairól, a személyéről. Ha ezeket nem tudod akkor nem fogsz tudni neki olyan ajánlatot adni amivel elnyered a tetszését. Az információkhoz pedig a kérdéseken keresztül vezet az út.
Ajánlom nektek Takács Bálint minikurzusát. Nagyon egyszerű, könnyen fogyasztható rövid kurzus ami megalapoz titeket abban hogy a kérdések mennyire fontosak az értékesítésben és hogy hogyan kezdjetek hozzá ha ebben fejlődni akartok.

7 lecke

Easy

Folyamat

Nincs elkezdve

Lippner Tamás - Bizalomépítés Alapjai

A Bizalomépítés az értékesítésben kulcsfontosságú. Lippner Tamástól hallgathatod meg a bizalomépítés alapját. Jómagam is meghallgattam az anyagot és jó szívvel ajánlom. A bizalomépítésben, amiről Tamás beszél, ez a belépő szint.
Tamásról biztosan hallottál már ha Értékesítésről van szó. Tamásnak már részt vettem előadásain és fizetős kurzusain is. Szakmaiságában úgy érzem, hogy harmonizál ahhoz az értékesítési stílushoz, amit én is képviselek, Ezért is kértem fel ennek az előadásnak a megtartására.

5 lecke

Intermediate

Folyamat

Nincs elkezdve

Gemma Method - Önfejlesztés és Emberismeret

Az Önfejlesztésben segítő szemlélet Mezei Tündétől. Az Önfejlesztésnek és az Önmegismerésnek számos formája van. Ezek a kategorizálások és módszertanok segítenek nekünk könnyebben megérteni az embereket és kulcsokat adnak nekünk ahhoz hogy a velük való kommunikációnk érthetőbb és eredményesebb legyen. A Gemma Method is egy ilyen módszer. A Gemma is egy ilyen módszer.

10 lecke

Easy

Folyamat

Nincs elkezdve

MiniCRm - Sales Vezetőknek

Ez a kurzus abban segít hogy valós időben bármikor naprakész legyél az értékesítési csapatod számaival akár éjjel akár nappal vagy hétvégén. 

Ha pontosan tudod, hogy hogyan áll a tervszámok teljesítésében a csapatod akkor a céged működése előre tervezhetővé válik! Ha előrelátsz a piacodon míg mások csak a múltból tudnak következtetni, akkor egy lépéssel mindenki előtt jársz. 

Ebben a tananyagban azt fogod meglátni, hogy hogyan tudod ezt megcsinálni.

5 lecke

Easy

Folyamat

Nincs elkezdve

MiniCRM - Visszatérő vásárlók

Egy visszatérő vásárlót sokkal kevesebb idő, pénz és energia meggyőzni arról hogy amit tőled vásárol az neki jó lesz. Ha a visszatérő vásárlókat szeretnéd nagyon hatékonyan kezelni és adminisztrálni hogy neked minél kevesebb dolgod legyen akkor ez a videó sorozat ebben fog neked segíteni.

8 lecke

Easy

Folyamat

Nincs elkezdve

MiniCRM - Alapkurzus

A CRM rendszerek abban segítenek hogy az Értékesítési minőséged a professzionális kategóriába tartozzon.

Akkor leszel jó értékesítő ha nagyon sok kapcsolattal rendelkezel és ezeknek a kapcsolatoknak olyan a minősége hogy szinte bármikor fel tudod hívni a kapcsolataidat egy kis üzletkötésre.

Muszály, hogy az ügyfél egyedi szakmai kérdéseit és csak a rá jellemző emberi tulajdonságairól naprakész legyél. De ez az excel táblával és a kockásfüzettel nem fog menni. Kb 100-150 ügyfél felett szükséged van egy rendszerre.

Olyan profi rendszerrel kell rendelkeznek aki olyan mint egy személyi asszisztens. Mindent történést vissza tud keresni az ügyfélről és a jövőbeli eseményekről pedig tájékoztat téged. Erről szól ez a tananyag.

10 lecke

Easy

Folyamat

Nincs elkezdve

Az Üzletkötés Tízparancsolata

Az üzletkötés 10 parancsolata egy nagyon egyszerű alapelveket tartalmazó könyv. Jó szívvel ajánlom nektek meghallgatásra, és ahogyan már korábban is ezt a könyvet is rövidített formában egyben és fejezetenként is meg tudjátok hallgatni.

12 lecke

Easy

Folyamat

Nincs elkezdve
Page 1 of 2
Pen