Képzések

Online képzés

Saleskurzus

Mire jó: Online hozzáférsz 6 Sales tréner értékesítési képzési anyagához. 10 Millió forintnyi tudás pár ezer forintért.

Kinek való: Aki szeretné gyorsan, sallangok nélkül megtanulni az értékesítés legjavát.

Mit fogsz tapasztalni: Tömören, faék egyszerűen adunk át neked olyan tudást amit azonnal használhatsz ráadásul tudni fogod hogy biztosan működik.

Milyen területre ajánlom: Bármely értékesítési területre a biztosítástól, az ingatlanon át, a bármely termék vagy szolgáltatás értékesítésére.

Miért ezzel kezd: Ez a leggyorsabban hozzáférhető tananyagunk az Értékesítés témában.

Offline képzés

Sales Alaptréning

Mire jó: Azt fogod megtanulni belőle, hogy hogyan alakítsd ki az értékesítési rendszeredet és hangold folyamatosan finomra ami az egekbe emeli a bevételed.

Kinek való: Azon értékesítőknek, akik sosem tanulták az értékesítést vagy tanulták de kevesebb mint 10 éve értékesítenek.

Mit fogsz tapasztalni: Azt fogod érezni hogy az értékesítésed tervezhető neked is és a cégnek is, még ha nincs is fix része a fizetésednek.

Milyen területre ajánlom: Bármely értékesítési területre a biztosítástól, az ingatlanon át, a bármely termék vagy szolgáltatás értékesítésére. Hihetetlen de igaz.

Miért ezzel kezd: Az értékesítők jellemzően/DISC szerint piros sárgák, és nekik brutál jó kapcsolatteremtési képességeik vannak, de a rendszerszemléletük pocsék. Ezen a tréningen összehangoljuk a kiváló kapcsolatteremtési képességeket az értékesítőkre szabott rendszerszemlélettel. A rendszer lesz az ami megtámogatja a kapcsolatfelvételi és tárgyalási képességeket és kimaxolja az értékesítésedben rejlő potenciált.

Ha nincs értékesítési rendszered vagy csak kezdetleges, akkor elvesznek az ügyfélinformációk, teendőket felejtesz el, a bizalomépítés nem lesz 100%-os, és az ügyfeleid azt fogják érezni hogy csak egyek a sok közül. Ez nagyon leronta az értékesítést. Ha ki akarod maxolni az értékesítésed akkor ezzel a tréninggel kezd. A tréning után azonnal használni tudod a tudást, amit kaptál.

Offline képzés

Juss be a döntéshozóhoz

Mire jó: Megtanulod hogy hogyan juss be ahhoz az emberhez akivel neked tárgyalnod kell a sikeres üzletkötésért.

Kinek való: Azon értékesítőknek, akik olyan területen dolgoznak ahol jellemzően sokszor futnak bele portásokba, aszisztensekbe, titkárnőkbe és nem tudnak rajtuk keresztüljutni a tárgyaló partnerhez se telefonon se személyesen.

Mit fogsz tapasztalni: Pontosan tudni fogod hogy mit, mikor és miért kell csinálnod, ahhoz hogy bejuss a tárgyalófélhez és tudni fogod mikor jutsz be.

Milyen területre ajánlom: Bármely értékesítési területre ahol nehezen vagy egyáltalán nem jutsz hozzá kapcsolati adatokhoz a döntéshozóhoz és át kell verekedned magadat a kapuőrökön. Előfeltétele: Nem feltétele de előtte ajánlom az Sales Alaptréning elvégzését. Az értékesítőknek sokszor nem adnak ki elérhetőségi adatokat mert ki van adva a kollégáknak hogy ne tegyék. De ha te jó értékesítő vagy akkor nem elégedhetsz meg egy “nem”-el. Tovább kell menned ahhoz hogy elérd azt az embert aki neked “igen”-t fog tudni mondani az üzleti ajánlatodra, mert ez a dolgod, üzletet csinálni.

A Juss be a döntéshozóhoz, olyan módszertant ad a kezedbe, ami után a döntéshozókon való átjutást egy jópofa játéknak fogod érezni és élvezni is fogod. Minden egyes átjutásnál megnő az önbizalmad és sikerélményt fog érezni, már az üzlet megkötése előtt. Ezzel az attitűddel pedig sokkal erőteljesebb lesz a kisugárzásod a tárgyalásnál, ami támogatja az üzletkötésedet. Szóval csak ajánlani tudom. Ennél a tréningnél még a 8-10 éve értékesítő kollégák is azt mondták hogy “megdöbbentően új nézőpontot kaptak amit már másnap használni tudnak.”

Érdekel a képzés

Vedd fel velem a kapcsolatot, és értesítelek a következő képzésem időpontjáról.