Rólam

Szia, Baranyai Dávid vagyok!

Szia, Baranyai Dávid vagyok!

18 éves tapasztalattal rendelkezem az értékesítés területén.
Van gyakorlatom bankhitel és számlatermékek, tisztítószerek, takarítógépek, könyvelési applikációk, kereskedelmi szoftverek és egyéb szolgáltatások értékesítésében is. Olyan értékesítési módszereket adok át, amelyek a Magyar piacon a gyakorlatban letesztelt módszerek és bármely termék vagy szolgáltatás értékesítésére használhatók.

Tapasztalataim és saját fejlődésem

Az elmúlt 7 évben elolvastam 150 fejlesztő könyvet, fejlesztettem a tudásomat 10 különböző tréningen. Eddig 8 millió forintot invesztáltam a saját képzésemre. A 2017-és 2018 között 12 hónap alatt megdupláztam a visszatérő vásárlói forgalmamat. A következő duplázáshoz 18 hónapra volt szükség. 2018 és 2022 között az átlag havi értékesítési profittartalom 1 millió forint felett volt még a válság ideje alatt is. 

Több száz ügyfelem távozása és több ezer hiába küldött árajánlat segített hozzá, hogy jobb értékesítő legyek. A kizárólag jutalék alapú értékesítés pedig a legjobb tanulópadként tanított az értékesítés fortélyaira.

A fő célkitűzésem

Olyan értékesítési szemléletet adni az Értékesítőknek, hogy a bevételük könnyedén átlépje az 1 millió forintos havi határt, és ezalatt olyan vevőkre tegyenek szert akik hosszútávon akarnak az ügyfeleik maradni. Olyan azonnal használható tudást adok át nekik, amivel rövidebb idő alatt sokkal nagyobb bevételre tesznek majd szert szert, úgy hogy ők is és az ügyfeleik is élvezik is amit csinálnak.

Kivel dolgozom együtt?

Az ügyfeleim között szerepel Biztosítótársaság, Szoftverfejlesztőcég, elektronikai termékeket forgalmazó cég, építőipari cég, higiéniai kereskedő cég. Az ügyfeleim általában azzal keresnek meg hogy szeretnék fejleszteni és/vagy bővíteni az értékesítési csapatukat, de vagy nem tudják hogyan csinálják, vagy nincs megfelelő munkatársuk.

Miben tudok segíteni?

Az értékesítési képzés után az értékesítők pontosan tudni fogják, hogy mi az a módszertan, ami a cégbe ugyanannyi idő alatt, az eddiginél jóval több bevételt hoz.

Az értékesítés...

“…ugyan olyan szakma, mint bármelyik. Ha jók akarunk benne lenni, akkor érdemes megtanulni, úgy mint egy szakmát.”