90 nap alatt a
havi [minimum] 1 millióig

Ingyenes megvalósító program eredményre éhes értékesítőknek

Igen, megtaláltad: ez az az online program, ami a havi bevételedet tartósan 1.000.000 Ft fölé fogja emelni. Tarts velünk és a 90 nap során nemcsak egy garantáltan működő, a te személyedre szabott értékesítési stratégiát adunk a kezedbe, hanem a megvalósításban is segítünk.

Megtanulhatod azokat a magyar piacon letesztelt, modern értékesítési módszereket, amelyekkel könnyen, gyorsan, egyszerűen fog menni az üzletkötés. Ez a tematika több mint 18 év értékesítési tapasztalatát kínálja neked ezüst tálcán. Teljesen ingyen.

(Ne maradj le, idén most tartjuk meg először és utoljára.)

2021. 05.31. – 08.09

Állandó visszautasítás és frusztráció helyett gördülékeny tárgyalások és növekvő jutalék

Az értékesítés sokszor küzdelmes folyamat, a kudarcok pedig könnyen kiégéshez vezethetnek. Még a legjobb értékesítőkkel is előfordul, hogy nem tudnak lezárni egy-egy tárgyalást, hiszen a piac egyre ellenállóbb. Szerencsére léteznek azonban olyan nyomulástól mentes értékesítési stratégiák, amelyek online és offline is garantáltan működnek. Bármilyen szolgáltatás vagy termék esetén. A magyar piacon.

Élvezd, ahogy könnyedén, stressz nélkül kötsz üzleteket!

Jól gondolod, az értékesítés egy külön szakma. De megtanulható – pláne, ha valaki 18 évnyi tapasztalatot ingyen átad neked. Nem számít, hogy csak most kezdted az értékesítést vagy már évek óta csinálod. Ha szeretnél könnyebben, gyorsabban és stresszmentesebben tárgyalni, illetve üzletet kötni, akkor ez a 90 napos program pont neked való. Itt a lehetőség, hogy elsajátítsd az értékesítés bevált formuláit, busás jutalékot termelő technikáit és letesztelt mesterfogásait, amiket azonnal beépíthetsz a mindennapi munkádba.

2021. 05. 31.  – 08.09

A professzionális értékesítés teljes eszköztára
Ismerd meg a 90 napos megvalósító program tematikáját

Minden héten hétfőn 16:30 és 18:00 között fogunk találkozni egy online előadás keretében. Lépésről lépésre sajátíthatsz el mindent, ami ahhoz kell, hogy 90 nap alatt eljuss a havi 1 millió forintos jövedelemig. Természetesen arra is lesz lehetőség, hogy átbeszéljük a tapasztalataidat és személyre szabott segítséget kapj.Íme a 12 hét programja:

Bevétel tervezés

Ahhoz, hogy a 90 nap végére meglegyen a minimum 1 millió forintos havi jövedelmed, tudatos tervezésre lesz szükség az elején. Ha azonban ezt jól csinálod, utána már csak végig kell menned az úton (nyugi, végig fogunk vezetni).

Sales Point

Mi kell ahhoz, hogy valaki vásároljon tőled? Milyen titkos eszközökkel érheted el, hogy az emberek boldogan nyissák ki a pénztárcájukat? Pontosan, lépésről lépésre át fogjuk venni, hogyan köthetsz üzleteket nyomulás nélkül, könnyedén.

Kapcsolatfelvétel....igen, a hideghívás is!

Tudtad, hogy az ügyfeled 3 másodperc alatt kialakítja az első benyomását rólad? És azt tudod, hogyan érheted el, hogy ez a benyomás pozitív legyen? Ha nem vagy elég jó a nyitásban, akkor a lezárásban sem leszel eredményes. Itt megtudhatod, hogyan csináld.

Vásárlást kiváltó pszichológiai tényezők

Egy jó értékesítő egyben kiváló pszichológus is, aki átlátja az ügyfelek döntései mögött rejtőző indokokat és képes befolyásolni is azokat. De milyen stratégia köré építsd a kommunikációdat? És milyen technikák léteznek, amivel szinte igazságtalan előnyt szerezhetsz a versenytársaiddal szemben?

Sales folyamat

Te tudod hogy milyen folyamaton mennek keresztül az ügyfeleid, mire végül vásárolnak? És vajon te vezeted őket, te vezényled a vásárlási folyamatot vagy az vezet téged? Ideje átvenned az irányítást.

Ügyfélnyilvántartó rendszer(ek)

Minden profi értékesítő mögött van egy ügyfélnyilvántartó-rendszer, ami óriási mértékben könnyíti és gyorsítja a munkáját. De milyen rendszerek léteznek és melyikkel lehetsz a leghatékonyabb? Megtudhatod, mit és hogyan használj.

Online tárgyalás felépítése

A legtöbb üzlet manapság valódi fizikai kontakt nélkül jön létre. De vajon tudod, hogy mire kell figyelned egy online tárgyalás során? Részletesen átvesszük, hogyan építsd fel és zárd le az online üzleteket.

Juss be a döntéshozóhoz

Ha céges ügyfeleknek is értékesítesz, tutira találkozni fogsz kapuőrökkel. Ha nem vagy képes átjutni rajtuk, soha nem férsz hozzá a valódi döntéshozókhoz. Szerencsére az ő kezelésüknek is megvan a módja.

Panaszkezelés

Nemcsak azt tanulhatod meg, hogyan kezeld a panaszos ügyfeleket, hanem azt is, hogy miképp varázsolhatsz belőlük lelkes rajongókat, akik még tovább is ajánlanak majd téged.

Kommunikációs és viselkedési stratégia felsőfokon

A hatékony értékesítés kulcsa a bizalomépítésben rejlik. Itt a lehetőség, hogy elsajátítsd azt a kommunikációs stratégiát, amivel az ügyfeled nyelvén leszel képes átadni az üzeneteidet, ezzel megolajozva a tárgyalást és bebiztosítani a sikeres üzletet.

Vásárlási központ

Néha nem elég csak a döntéshozót meggyőznöd, mert több szereplőnek van beleszólása egy vásárlásba. Ha tudod, hogy kit kell meggyőznöd még a kapcsolati rendszerben (és hogyan csavarhatsz mindenkit az ujjad köré) akkor nyert ügyed van.

Milyen cégnél dolgozz, mint értékesítő?

Ha egy cégnél szeretnél elhelyezkedni értékesítőként, akkor nagyon fontos, hogy olyan helyet válassz, ahol támogatják az állandó fejlődésed. Az utolsó leckében megtudhatod, milyen szempontokat vegyél figyelembe, amikor elköteleződsz egy cég mellett.

Ha szeretnéd megtanulni az értékesítés mesterfogásait, akkor itt a legjobb lehetőség.

Ebben az átfogó, megvalósításra koncentráló programban nem amerikai könyvekből átvett technikákat, hanem hús-vér tapasztalatokat, a magyar piacon, magyar ügyfeleken letesztelt eszközöket kaphatsz.

o% bullshit

100% megvalósítás

o% bullshit

100% megvalósítás

(A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.)

Akkor is érdemes most regisztrálnod, ha nem tudsz velünk tartani minden hétfőn az ingyenes előadásokon, hiszen önmagukban is rendkívül értékes tudást biztosítanak az egyes részek (plusz arra is lesz lehetőség, hogy utólag visszanézd őket).

Az előadást tartja:

Baranyai Dávid

A SalesKurzus alapítója

Dávid 18 éves tapasztalattal rendelkezik az értékesítés világában. Ezidő alatt mindent értékesített már kis- és nagyértékű termékektől kezdve a banki hiteleken, nagyértékű gépeken és szoftvereken át egészen a biztosításig. 

Az elmúlt 8 évben több mint 8 millió forintot költött a saját képzésére, hogy a régi de működő értékesítési módszereket képes legyen megújítani és az új piaci körülményekhez igazítani. 

Több ezer lefolytatott tárgyalással és kiküldött ajánlattal a háta mögött most azon dolgozik, hogy másoknak is átadja elképesztő mennyiségű tudását és tapasztalatát.

Ezt tapasztalod majd a 90 napos program elvégzése után
(és valószínűleg már közben is)

A tárgyalások gördülekenyebbé, az értékesítés gyorsabbá, könnyebbé és stresszmentesebbé válik. Nemcsak több pénzt fogsz keresni, hanem még élvezni is fogod az egészet.

A havi jövedelmed végre kiszámítható és stabil lesz. Egyre több jutalék üti a markod és megtapasztalod, hogy a havi 1 milliós határ számodra is elérhető. Nem pusztán egyszer, hanem újra és újra.

Még a hideghívás és a kapcsolatépítés is frusztrációtól mentesen, könnyedén fog menni. Képes leszel a sok-sok NEM-ből végre IGEN-t varázsolni.

Az értékesítési módszertanod letisztulttá és professzionálissá válik. Pontosan tudni fogod, hogy milyen helyzetben mit kell tenned ahhoz, hogy üzleteket köss és milliós jövedelmet generálj magadnak.

Eltölt az önbizalom, magabiztosan fogsz fellépni minden értékesítési szituációban. Az áraidat is képes leszel bátran kommunikálni, amit az ügyfeleid szívesen fognak kifizetni neked.

Regisztrálj ingyenesen és érd el a havi 1 milliót 90 nap alatt!

Tudod, miben rejlik az igazi győztesek titka? Abban, hogy lecsapnak minden lehetőségre és ellesnek minden fortélyt, amit csak lehet. Számodra most itt az esély, hogy 90 nap alatt elérd a bevételi céljaid és szintet ugorj értékesítőként. Mindezt teljesen ingyen. Semmit nem veszíthetsz.

Regisztrálj most és találkozzunk az ingyenes előadáson!