[INGYENES] előadás értékesítőknek

A magyar piacon letesztelt leghatékonyabb online és offline értékesítési módszerek a megváltozott piaci körülményekhez

Évek óta értékesítőként dolgozol vagy csak most kezdted a szakmát? Esetleg még csak kacérkodsz a gondolatával? Akárhol is tartasz az úton, ha fontos számodra a fejlődés és a stabil bevétel, ez az ingyenes előadás neked szól. 

Tarts velünk és ismerd meg azokat a bizonyítottan válságálló módszereket, amelyekkel az egekbe emelheted az értékesítési hatékonyságod bármilyen piaci környezetben!

2021. november 15. – hétfő 18:00

2021. november 15 18:00

Meddig oké neked, hogy milliókat hagysz az asztalon?

Az értékesítők döntő többsége olyan triviális hibákat követ el, amelyeket baromi könnyedén ki lehetne javítani. Amíg azonban ez nem történik meg, addig súlyos összegektől vágják el saját magukat.

Az értékesítés egy szakma, aminek megvannak a maga mesterfogásai. Ha elsajátítod ezeket az apró finomságokat, folyamatosan növekvő pályára állíthatod az értékesítési hatékonyságod. Biztosítsd be a helyed az ingyenes előadásra, ahol megismerheted a hazai piacon letesztelt legjobb online és offline módszereket!

2021. november 15. – hétfő 18:00

Az előadást tartja:

Baranyai Dávid

A SalesKurzus alapítója

Dávid 18 éves tapasztalattal rendelkezik az értékesítés világában. Ezidő alatt mindent értékesített már kis- és nagyértékű termékektől kezdve a banki hiteleken, nagyértékű gépeken és szoftvereken át egészen a biztosításig. 

Az elmúlt 8 évben több mint 8 millió forintot költött a saját képzésére, hogy a régi de működő értékesítési módszereket képes legyen megújítani és az új piaci körülményekhez igazítani. 

Több ezer lefolytatott tárgyalással és kiküldött ajánlattal a háta mögött most azon dolgozik, hogy másoknak is átadja elképesztő mennyiségű tudását és tapasztalatát.

Kérdések, amelyekre garantáltan választ kapsz, ha velünk tartasz

Milyen alapelvekre és technikákra alapozhatsz akkor is, amikor a piaci körülmények drasztikusan megváltoznak?

Hogyan növelheted és stabilizálhatod a bevételed akár online, akár offline módon szeretnél értékesíteni?

Hogyan javíthatod ki vagy kerülheted el a legnagyobb buktatókat, amivel önmagad szabotálod?

Dávid az előadásában egy komplett módszertant fog átadni számodra, amivel több évnyi előnyre tehetsz szert a konkurenciával szemben és nem fogod elkövetni azokat a baklövéseket, amelyeket az értékesítők 80%-a rendszeresen elkövet.

Az előadáson csak és kizárólag...

napjainkhoz igazított, modern értékesítési módszereket kapsz

hazai piacon, a gyakorlatban letesztelt technikákról lesz szó

18 éves tapasztalat alapján kidolgozott módszertant sajátíthatsz el

FONTOS: Az ingyenes előadás online zajlik, ám 100%-ban ÉLŐ-ben. Az előadást követően a személyes kérdéseidet is felteheted. Már csak ezért is megéri regisztrálni, hiszen a válaszokból és mások kérdéseiből is rengeteget tanulhatsz.

Regisztrálj ingyenesen és értékesíts sokszoros hatékonysággal bármilyen piaci helyzetben! (Igen, a megfelelő elvek és módszerek segítségével képes leszel rá.)