Legyél profi értékesítő

Érj el havi 1 millió forintos bevételt, és közben élvezd az értékesítést.

Csatlakozz ahhoz az exkluzív értékesítői klubhoz, akik élvezik, amit csinálnak, és ki akarják hozni magukból a maximumot. 

Az értékesítéshez kapcsolódó rossz érzéseid felülírhatók!

Talán rád is igaz, hogy:

Mindenki ismeri a fenti érzések valamelyikét.
Ha a küzdelmes állapot az Értékesítésedben sokáig fennmarad, akkor könnyen belefásulhatsz vagy kiéghetsz benne.

A jó hír az, hogy az ÉRTÉKESÍTÉS TANULHATÓ!

Könnyedén megy a hideghívás

Gördülékenyen vezetsz tárgyalásokat

Sok nemből IGEN-t tudsz varázsolni

Magabiztos érzés lesz profin vezetni egy tárgyalást

Ezután az áraidat bátran kommunikálod

A kapcsolatépítés mostantól szórakozás lesz

Ha szeretnél megszabadulni a frusztrációktól és élvezni, hogy könnyedén, stressz nélkül kötsz üzleteket és építed a jövedelmező kapcsolataidat, neked készült a SalesKurzus.hu.

Ha a tananyagokban hallott eszközöket és módszereket használod, akkor könnyedén, gyorsabban és egyszerűbben fog menni az üzletkötés.

A beáramló pénz folyamatosan növekedni fog mert pontosan tudni fogod, hogy milyen cselekedeteket kell hozzá megtenned.

A versenytársaidat könnyedén lehagyod. Ők még mindig az elavult módszereket fogják használni amikor te már a többszörösét csinálod egy hónap alatt.

És mindehhez nem kell milliókat elköltened.

Letesztelt tudásanyag, amihez bármikor hozzáférsz

Olyan módszertant tanítok neked, amit itthon a magyar piacon, magyar ügyfelekkel már kipróbáltam és működött.

A SalesKurzus.hu tanyagai neked valók:

Ha alkalmazott vagy

Itt nem olyan céges képzést kapsz, ami a cégnek jó, hanem olyan tudást, ami a Te javadat szolgálja. Tudom, mert én is voltam alkalmazott. Ha szeretnéd kivívni a főnököd vagy a kollégák elismerését, vagy magadnak akarod bebizonyítani, hogy több van benned, vagy ha a kollégák közül akarsz kiemelkedni és a céges ranglétrán előrelépni, ezekkel az anyagokkal menni fog. Ráadául az árazást is elbírja a pénztárcád.

Ha egyéni vállalkozó vagy

Ez az a letisztult tudásanyag az, amire szükséged van. Tudom, mert én is egyéni vállalkozóként kezdtem, és a legfontosabb az volt hogy jöjjön a bevétel. Ezt pedig az értékesítés hozta meg. Egyéni vállalkozóként nincs céges védőháló. Magadnak dolgozol és minden döntéseden fontos forintok múlnak ezért kritikus, hogy minden cselekedeted a céljaidat támogassa. Itt azokat az anyagokat kapod meg, ami a legfontosabb tevékenységedet támogatja, az Értékesítést.

 

Ha cégvezető vagy, aki értékesít is

Számodra azért hasznos a klub, mert tudni fogod, hogy a cégedben a legértékesebb tevékenységet hogyan végezd extra hatékonyan. Plusz ha később kollégákat is akarsz felvenni, akkor nem kell azon gondolkoznod, hogy “Vajon jól csinálják-e az értékesítést?” Pontosan tudni fogod hogy ki csinálja jól, és ki nem. Már az interjúknál sokkal jobban ki fogod tudni szűrni a nagy dumásokat a profi értékesítők közül. Még a kollégákat is beirathatod, és nem neked kell őket képezni.

 

Ha most kezded az értékesítést

Számodra azért lesz hasznos, mert már eleve tudni fogod, hogy milyen módszertan szerint végezd az értékesítésed, és elkerülheted a legnagyobb csapdákat. Kezdő értékesítőként sok kérdés, és bizonytalan tényező van, amivel nem tudunk mit kezdeni. Itt pontosan megmutatom, hogy mit csinálj, és mit ne csinálj ahhoz, hogy elkerüld a csapdákat, és milliós jövedelmeket csinálj.

 

Ha már több mint 5 éve értékesítesz

Te már számos tapasztalattal rendelkezel, de itt rendszerbe foglaljuk neked az értékesítés módszertanát az elejétől a végéig. Megerősítést kapsz arra, amiben eddig nem voltál biztos, és kigyomláljuk azokat a cselekedeteket, amelyek haszontalanok vagy károsak. Az értékesítési módszertanod letisztult lesz, és egy megtervezett szisztematikus profi rendszerré válik.

 

Milyen területeken alkalmazhatod az itt tanultakat?

A tananyagokat használni tudod olyan területeken ahol az emberek szemtől szemben találkoznak, akár offline vagy online, mint például:

Biztosítási üzletkötés

Hitel értékesítés

Ingatlan eladás

Autó értékesítés

Szépségipari értékesítésnél

10M Ft feletti termékek értékesítése

Vendéglátóipari értékesítésnél

Orvoslátógatói munkakörben

MLM hálózat felépítése

Bolti értékesítésnél

A módszertan tökéletesen működik B2B és B2C piacon is

Mivel az Értékesítés az emberi természetre és a kapcsolatteremtésre épül, így a tanultakat használni tudod minden területen.
Hallgasd meg erről korábbi ügyfeleim véleményét:

Miért a SalesKurzus tananyagait válasszam?

A tananyagok a napjainkhoz igazított modern értékesítési módszereket tartalmazzák.

Magyarországon, gyakorlatban kipróbált módszereket kapsz.

18 éves tapasztalatot kapsz szoftverek, pénzügyi termékek, kis és nagy értékű termékek értékesítésében

Profi leszel a kommunikációban, kapcsolatfelvételben, a hideghívásban és a tárgyalásban is.

Teljes átfogó képet kapsz az értékesítés rendszeréről és nem csak tippeket, technikákat

A klubban található tudásért több mint 8 millió forintot fizettem

Baranyai Dávid

A SalesKurzus alapítója

18 éve foglalkozom értékesítéssel. Rengeteg fejlesztési óra van abban a módszertanban, amit értékesítőként önmagam számára kidolgoztam. Azt a célom, hogy azok az értékesítők, akik ezt a szakmát választják, a 0-ról akár 1 éven belül tudjanak a milliós havi jövedelem főlé emelkedni.

Az elmúlt 7 évben több mint 8 millió forintot költöttem a saját képzésemre, mert sokkal jobb akartam lenni annál, mint amilyen voltam. Ki akartam hozni magamból minden csepp potenciált, amit éreztem magamban hogy ott van, de valamiért nem mutatkozott meg.

Több ezer tárgyalás folytattam le és több ezer ajánlatot küldtem ki. Nagyon sokat buktam el azért, mert képzetlen voltam, és nagyon sok frusztrációt okozott az hogy nem tudtam hogyan csináljam profin az értékesítést. Téged szeretnélek megkímélni attól a bukdácsolástól, amin én keresztülmentem.”

Tagjaink véleménye a SalesKurzus klubról

Mennyiért adom oda neked azt a tudásanyagot amiért én több mint 8 millió forintot fizettem?

nap
óra
perc
mp.

A jelentkezést hamarosan lezárjuk.

Havi előfizetés

 

6.900 Ft /hó

Éves előfizetés

69.900 Ft /év

Ha nem tetszik, visszafizetjük a pénzed

Ha az első hónap után úgy érzed, hogy ez nem neked való, akkor a teljes addig már befizetett összeg 100%-át visszautaljuk számládra.

Hogyan tudok csatlakozni?

A Jelentkezz az űrlapon és fizesd ki a választott csomag díját

Emailben elküldjük számodra a belépési adataidat és a bónuszokat

saleskurzus_favikon

Jelentkezz be a Saleskurzus felületére és válj profi értékesítővé

Gyakori kérdések

A SalesKurzus oldal anyagai 100%-ban digitálisak.
Amikor előfizető lettél megkapod a belépési adataidat és azonnal hozzáférsz minden tartalomhoz.
Ebben a fiókban fogod látni az összes tartalmat.

A SalesKurzus havidíját kizárólag bankkártyával tudod kifizetni. Ez a megoldás nekünk is és neked is a legkényelmesebb hiszen ha tetszenek a feltöltött anyagok akkor a rendszer automatikusan vonja majd le a kártyádról a havi díjakat. Ez a legkényelmesebb, és ha akarod akkor a tagságodat bármikor megszüntetheted és nem terheljük tovább a havi kártyádat. A bankkártya adataidat nem mi tároljuk így nem is ismerjük azokat. A kártya adataidat az OTP Simple rendszere tárolja így azok teljes biztonságban vannak. Az OTP felel a fizetésért is.

Igen. A fiókodban bármikor válthatsz éves előfizetésre az aktuális kedvezményes éves díjon. Ez a díj a jövőben is kedvezőbb lesz a havidíjnál.

A SalesKurzus tagságod fix. Nincs rejtett költség, vagy hűségnyilatkozat vagy más kötelezettséged. Ha később a havidíj emelkedik az aktuális előfizetők, akkor is megtarthatják jelenlegi díjfizetésüket az aktuális áron.

Igen. Minden eddig az oldalon megjelent oktatóanyagot és könyvet meg fogsz találni a felhasználói fiókodban és amíg előfizető vagy addig hozzá is tudsz férni. Ez igaz a régis és az új anyagokra is.

Az anyagok digitálisak. Az oldalon videós, audio és szöveges tartalmakat fogtok találni. A video fájlokat, VIMEO vagy Youtube link formájában fogod megkapni, a hanganyagokat pedig a SoundCloud -on tudod hallgatni. Ha letöltöd a SoundCloud app-ot akkor akár séta közben is tudod őket hallgatni. Az írott anyagokat pedig letölthetővé tesszük a számodra hogy akkor használd amikor csak szeretnéd. Szóval csak rajtad múlik, hogy hogyan szeretnél tanulni.

Az anyagokat Baranyai Dávid és csapata állítja össze. Már régóta nagyon nagyon szerettem volna ha egy ilyen klubnak a tagja lenni, ezért olyan tanításokat igyekszünk beletenni az oldalba amiket mi is szívesen tanulnánk az értékesítésben.

Igen. Szándékosan más előadókat is felkértünk, hogy készítsenek a Klubba értékesítési tudásanyagokat, hogy

Minden befizetésről automatikusan állítjuk ki a számlát, amit a saját fiókodban fogsz tudni majd elérni. Minden hónapban automatikusan terheljük a kártyádat, levonásra kerül az összeg és a számládat is kiállítjuk.

Mindent meg fogunk tenni azért, hogy elégedett legyél velünk, de ha mégis le szeretnéd mondani a tagságodat, ez esetben ezt bármikor kötetlenül megteheted. Ilyenkor a fiókodba belépve egyszerűen, egy gombnyomással le tudod mondani a tagságodat, ami ilyenkor azonnal megszünteti az előfizetésed és a kártyádat sem terheljük tovább. Nincs kötbér vagy rejtett költség.